Wilujeng sumping di situs web urang!

barang

kapang

pakakas

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Diadegkeun dina 2010, Shenzhen Walikota Shengde Electromechanical Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan manufaktur nu ngahasilkeun bagian miniatur motor jeung produk logam precision stamping, nyadiakeun konsumén jeung jasa-jasa pinuh kayaning design lawang produk, desain bagian kapang jeung produksi produk. parusahaan geus diala ISO9001 jeung sertifikasi Sistim ISO / TS16949 manajemén kualitas pikeun industri otomotif tur mastikeun ...

wartos

Naon sipat mékanis bahan? Naon anu mékanis utama ...

Résistansi tina bahan pikeun gaya éksternal disebut Sifat mékanis tina materi. Sipat lambaranana anu béda, sipat mékanis oge beda, jeung ...

1. Maintenance of punch and die     When disassembling the convex and concave molds of metal stamping continuous molds, you should pay attention to the original condition...
1. It is necessary for a planned stamping part to have a simple shape and reasonable structure in order to simplify the die structure and simplify the number of working procedur...