Welcome to situs kita!

Product

Mold

peralatan

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Founded in 2010, Shenzhen Walikota Shengde electromechanical Co., Ltd. punika perusahaan Manufaktur sing mrodhuksi bagean miniatur motor lan produk logam tliti stamping, nyediakake pelanggan karo layanan-layanan lengkap kayata desain opening produk, desain bagean jamur lan produksi produk. Perusahaan wis dijupuk ISO9001 lan sertifikat sistem ISO / TS16949 Manajemen kualitas kanggo industri otomotif lan strictly ...

NEWS

Apa mechanical saka materi? Apa sing mechanical utama ...

Ing resistance saka materi kanggo pasukan external diarani mechanical saka materi. Sifat sheets sing beda, ing mechanical uga beda, lan ...

1. Maintenance of punch and die     When disassembling the convex and concave molds of metal stamping continuous molds, you should pay attention to the original condition...
1. It is necessary for a planned stamping part to have a simple shape and reasonable structure in order to simplify the die structure and simplify the number of working procedur...